nieuws

Wisselingen bouwdirectie Heijmans

Geen categorie

Heijmans verandert per 1 januari 2007 de samenstelling van de divisiedirectie Bouw.

Ton Vaags (45) wordt de nieuwe voorzitter van Heijmans Bouw. Tevens wordt Jaco Poldervaart (50) benoemd tot divisiedirecteur Bouw. De directie van Heijmans Bouw zal bestaan uit Ton Vaags (voorzitter), Robèrt Gradus (43) en Jaco Poldervaart.

De huidige voorzitter Dolf Lubbers treedt, met ingang van 1 januari 2007, in overleg terug om gezondheidsredenen. De huidige divisiedirecteur Dick van der Vaart wordt benoemd tot directeur van Heijmans Bouw Leiderdorp. André Köster, het huidige hoofd Productie, wordt tot directeur benoemd en zal samen met Dick van der Vaart het directieteam vormen.

Ton Vaags is sinds begin dit jaar divisiedirecteur bij Heijmans Vastgoed. Daarvoor werkte hij in diverse directiefuncties bij Heijligers. Hij vervulde achtereenvolgens de functie van financieel directeur, directeur projectontwikkeling en was tot 2003 directievoorzitter. Na de overname van Heijligers door BAM, werd Ton Vaags groepsdirecteur en later voorzitter van BAM Woningbouw. Vanaf 1 september 2005 was hij voorzitter van BAM Vastgoed.

Reageer op dit artikel