nieuws

winkelcentrum maremagnum barcelona te koop

Geen categorie

DLJ Real Estate Capital Partners en The General Property Investment Company brengen het bekende Barcelonese winkelcentrum Maremagnum in de verkoop.

DLJ Real Estate is een privaat vastgoedfonds gemanaged door Credit Suisse. The General Property Investment Company maakt deel uit van de Pacific Investments plc Group. Jones Lang LaSalle is door de eigenaren aangewezen om de verkoop te begeleiden.Maremagnum (22.000 m2) is ontwikkeld in 1995 en is inmiddels door Milligan and Denton Developments voor een bedrag van 14 miljoen euro geheel herontwikkeld en opnieuw in de markt gezet. In september werd het winkelcentrum opnieuw officieel geopend met een nieuwe branchering en heeft nu als huurders retail- en foodketens als H&M, Bershka, Mango, Pull & Bear, Lefties, Quiksilver, Calvin Klein, en U Adolfo Dominguez.Maremagnum is gelegen in de haven van Barcelona, in het verlengde van de beroemde Ramblas. Het winkelcentrum – dat verder ook een groot aantal bioscopen telt plus het bekende Sea Aquarium – trekt jaarlijks meer dan elf miljoen bezoekers. Het winkelcentrum is ook het hele jaar open, inclusief feestdagen en op de zondagen. Maremagnum is op dit moment voor 97 procent verhuurd met een jaarlijkse huurstroom van meer dan 7 miljoen euro.

Reageer op dit artikel