nieuws

Winkelcentrum Âeské Budûjovice Tsjechië geopend

Geen categorie

Het nieuwe winkelcentrum IGY in Âeské Budûjovice in Tsjechië is afgelopen week geopend.

Het is het eerste multifunctionele winkelcentrum in Zuid-Bohemen met een breed aanbod aan winkels, entertainment en een deel kantoren. De totale oppervlakte is 22.000 m2.ING Real Estate Development CR is de ontwikkelaar van het project en Cushman & Wakefield Healey & Baker is verantwoordelijk voor de verhuur van zowel de retail- als de kantoorruimte. Al voor de opening zijn alle winkelunits door C&W/H&B verhuurd. Het IGY centrum ligt op acht minuten lopen van het historisch stadscentrum. Naast horeca- en fitnessfaciliteiten zijn er in het winkelcentrum ruim tachtig winkels te vinden met Hennes & Mauritz als trekker. Andere merken zijn New Yorker, Deichmann, Takko, Sportisimo en Reserved.    

Reageer op dit artikel