nieuws

wilbert kroesen in dienst bij giesbers groep

Geen categorie

Drs. Wi

bert Kroesen treedt per 1 april in dienst bij Giesbers Groep als commercieel directeur gebiedsontwikkeling. Kroesen (1960) heeft sociale geografie en staathuishoudkunde gestudeerd aan de Universiteit te Nijmegen. Hiervoor was hij werkzaam als projectontwikkelaar commercieel vastgoed bij Johan Matser Projectontwikkeling te Hilversum en als senior consultant bij Kolpron/Ecorys te Rotterdam. Giesbers is bezig haar organisatie op het gebied van gebiedsontwikkeling te versterken vanwege het groeiend aantal projecten en de toenemende activiteit binnen de lopende projecten, waaronder Betuws Bedrijvenpark, Omnisportcentrum Apeldoorn, BusinessPark Arnhem, BusinessPark Apeldoorn en herstructurering Centrumplan Beuningen.

Reageer op dit artikel