nieuws

website voor herontwikkeling kantoren

Geen categorie

Het Transformatieplatform heeft op 11 oktober 2006 de website www.

oneninkantoren.nl gelanceerd. Op de website staan handige tips, praktijkvoorbeelden en een ‘quickscan’ om kantoren om te toveren in woonruimten. Het Transformatieplatform richt zich op het transformeren van leegstaande kantoren tot woonruimte. Door de aanwezige kennis te bundelen en deze vervolgens beschikbaar te stellen, wil het platform een aanjaagfunctie vervullen. Het programma brengt partijen rond een locatie bijeen, zoals de belegger, de gemeente en andere vastgoedbezitters als corporaties. Het programma wordt gedragen en gefinancierd door SEV, projectontwikkelaar Kristal, de Rotterdamse corporatie Stadswonen, de vakgroep Real Estate & Housing en het kenniscentrum MIT van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft, stichting Booosting en de Provincie Zuid-Holland. Aedes steunt het platform en is in gesprek voor deelname

Reageer op dit artikel