nieuws

wdp investeert 15,6 mln in vlaanderen

Geen categorie

Vastgoedbeleggingsfonds Warehouses De Pauw (genoteerd aan Euronext als WDP) investeert in twee nieuwe projecten in Vlaanderen.

In Genk heeft de Belgische investeerder een terrein van 60.000 m2 aangekocht in het logistiek park Hermes. WDP bouwt begin 2007 de bouw van een pand van minimaal 10.000 m2. De totale investering bedraagt 11 miljoen euro. Deze locatie heeft nog een uitbreidingspotentieel van 20.000 m2. In Kortenberg, nabij vliegveld Zaventem, heeft de vastgoedbelegger voor 4,6 miljoen euro een bestaand pand van 5.000 m2 verworven. Het pand is voor tien jaar vast verhuurd. Deze belegging heeft een netto aanvangsrendement van 8 procent. Met deze aankopen heeft WDP de eerste100 miljoen euro van zijn strategisch groeiplan op de Belgische thuismarkt verwezenlijkt.

Reageer op dit artikel