nieuws

vvp: definitief geen zwarte lijst

Geen categorie

De Vereniging Vastgoed Participanten (VVP) ziet definitief af van de publicatie van een zwarte lijst van dubieuze aanbieders van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere markt.

?Publicatie van een zwarte lijst zal tot hoog oplopende geschillen leiden. De vereniging wil voorkomen dat zij in overwegende mate zich moet gaan bezighouden met rechtsgeschillen of rechtszaken, door aanbieders tegen de VVP aangespannen. Dit zou ten koste gaan van de belangenbehartiging van haar leden’, aldus VVP-bestuurslid Dion Bartels. Wel publiceert de VVP op haar website www.vvp.nl een witte en blancolijst van aanbieders. Voorts meldt de VVP dat de vereniging gaat samenwerken met de Vereniging Vastgoed Belang. Een fusie wordt niet uitgesloten.

Reageer op dit artikel