nieuws

vrom organiseert congres kijk mijn wijk

Geen categorie

Op woensdag 1 november organiseert VROM het praktijkcongres Kijk mijn wijk!.

Een dag vol inspiratie, praktijkkennis en nieuwe contacten voor (lokale) bestuurders, bewoners en deskundigen. Tijdens het ochtendprogramma vindt onder andere een gesprek plaats met de Rotterdamse wethouder Dominic Schrijer en de Amsterdamse stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch. De Engelse topambtenaar Joe Montgomery vergelijkt de Engelse en Nederlandse aanpak in de achterstandswijken. VROM-minister Pieter Winsemius houdt op het congres zijn eerste toespraak over stedelijke vernieuwing sinds zijn aantreden in september. Vertegenwoordigers van grote en middelgrote steden en corporaties die samenwerken in De Vernieuwde Stad zullen minister Winsemius hun visie op de toekomst van de stedelijke vernieuwing overhandigen.

Reageer op dit artikel