nieuws

vraagprijzen woningen flink gestegen

Geen categorie

Volgens de database van woningen zoekmachine miljoenhuizen.

l zijn de vraagprijzen van koopwoningen in Nederland in mei 2006 door het dak gegaan. De 125.000 woningen die via miljoenhuizen.nl kunnen worden gevonden, zijn bijna alle in Nederland beschikbare koopwoningen, waaronder die van brancheorganisaties NVM, LMV en VBO, maar ook particulier aanbod.Over de laatste 3 maanden steeg de gemiddelde vraagprijs met 2,2 procent, waarvan de grootste bijdrage in mei werd gemeten. In mei steeg de prijs met 1,2 procent naar gemiddeld 321.500 euro.Aan de stijging over de laatste 3 maanden werd bijgedragen door alle regio’s, maar het sterkst was de stijging in de meest bevolkte gebieden. In Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant stegen de prijzen 3 procent, in Limburg 2 procent en in de overige provincies met gemiddeld 1 procent. Terug naar index | Artikel 4 doorsturen

Reageer op dit artikel