nieuws

vijf nieuwe projecten atlantic realty partners

Geen categorie

Atlantic Realty Partners, initiatiefnemer en beheerder van vastgoedprojecten in de Verenigde Staten voor Nederlandse beleggers, introduceerde in het eerste halfjaar van 2006 vijf nieuwe projecten en sloot drie projecten af.

Het totale geïnvesteerde vermogen in de vijf projecten bedraagt 201,3 miljoen dollar, waarvan 58 miljoen dollar eigen vermogen. De geprognosticeerde rendementen (voor belasting en exclusief emissiekosten) variëren volgens het bedrijf van 23,2 procent tot 25,2 procent. De geprognosticeerde looptijden bedragen 24 tot 48 maanden.In januari 2006 introduceerde Atlantic Realty het appartementenproject Indigo Run op Hilton Head Island, South Carolina. In februari volgde het woningbouwproject Mission Ranch in Casa Grande, Arizona. Dan kwamen in maart de projecten Evergreen Center en Virginia Gateway, respectievelijk een grondproject en de nieuwbouw van commercial condo’s (units voor commercieel gebruik) en retail in Loudoun en Prince William Counties, Noord-Virginia. Eind juni zijn binnen één commanditaire vennootschap de projecten Dulles Trade Center West en Heritage Hunt geïntroduceerd. Dulles Trade Center West betreft een grondproject in Loudoun County en Heritage Hunt de bouw van een kantoorpand bestemd voor verkoop als condo offices (kantoorunits voor kleine tot middelgrote gebruikers) in Prince William County, beide in Noord-Virginia.Atlantic Realty Partners heeft sinds 1 januari 2004 zeventien nieuwe projecten geïntroduceerd en succesvol geplaatst, waarvan inmiddels al weer zes projecten met zeer hoge rendementen zijn afgerond. Het gewogen gemiddelde rendement dat met de zes afgeronde projecten is gerealiseerd, bedraagt 47,3 procent op jaarbasis (voor belastingen). Atlantic Realty hoopt in de tweede helft van 2006 nog een aantal nieuwe projecten te kunnen introduceren. Een aantal interessante proposities, verdeeld over verschillende projectcategorieën, wordt thans beoordeeld.

Reageer op dit artikel