nieuws

Vestiging van Franse multimediaketen FNAC in Maastricht van de baan

Geen categorie

FNAC (een Frans keten van winkels met boeken, cd’s en andere uitgaven) heeft besloten de geplande expansie van haar winkelketen in Nederland uit te stellen.

Vestiging wordt voor de toekomst echter niet uitgesloten. De gevoerde gesprekken tussen projectontwikkelaar 3W en FNAC inzake vestiging in het nieuwe stadsdeel Mosae Forum in de binnenstad van Maastricht zijn hiermee beëindigd. 3W gaat nu verder praten met andere belangstellenden voor de vrijgekomen ruimte in het project. Er is inmiddels ruimte verhuurd aan H&M, Jumbo stadssupermarkt, The Sting en Kruidvat. De vestiging van FNAC in Maastricht zou de eerste in Nederland worden. Mosae Forum omvat in totaal 18.500 m2 aan winkelruimten en horeca, naast de nieuwe stadskantoren voor de ambtenaren van de gemeente Maastricht, een parkeergarage en een recreatiegebied aan de Maasoevers.     

Reageer op dit artikel