nieuws

vestiging annesing in singapore

Geen categorie

Vanaf 26 september heeft AnneSing – maquettes en artist impressions – behalve in Amersfoort nu ook in Singapore een vestiging.

Vanuit Singapore bestrijkt AnneSing Pte Ltd. Asia de Aziatische markt en het Verre Oosten. Gezien de vele ontwikkelingen die zich in dit werelddeel voordoen, wordt een snelle groei verwacht. Tijdens de Mipim Asia, die in Hongkong van 27 tot en met 29 september is gehouden, is de officiële launch feestelijk gevierd. Managing director Eric Tan Kok Wah heeft met een aantal gerenommeerde ontwikkelaars uit Dubai, Singapore en Hongkong samenwerkingsovereenkomsten getekend. Er wordt overwogen om volgend jaar ook in New York een AnneSing te vestigen. AnneSing Europe en AnneSing Pte Ltd. Asia maken onderdeel uit van R.E.C. Adviseurs voor Vastgoedcommunicatie & Strategie.

Reageer op dit artikel