nieuws

vernieuwde ikea delft over een maand open

Geen categorie

De vestiging van Ikea in Delft is van 22.

00 m2 tot 37.000 m2 uitgebreid. De oplevering vindt plaats op 13 november. Oorspronkelijk zou de vernieuwde Ikea al deze zomer zijn deuren openen, maar bouwproblemen verhinderden dat. Ook wordt er een nieuwe parkeergarage gebouwd die plaats biedt aan 730 auto’s terwijl op het terrein nog eens 220 parkeerplaatsen worden gecreëerd. De vestiging wordt bovendien het internationale trainingscentrum, waar jaarlijks Ikea-studenten van 239 winkels uit 34 landen worden opgeleid. In samenwerking met Golden Tulip wordt pal naast deze Ikea-vestiging een hotel gebouwd, waarvan de uitvoering in het voorjaar van 2007 begint. Een aantal kamers zal permanent door de Ikea-studenten worden bezet.

Reageer op dit artikel