nieuws

verkoop woningen met satellietbeelden

Geen categorie

Wonen MVM in Rotterdam presenteert zich als de eerste makelaar die met behulp van de satellietbeelden van Google Earth woningen via internet te huur of te koop aanbiedt.

Vanuit de satelliet kan de potentiële huurder precies zien in welke wijk de woning staat tot op een paar honderd meter vanaf de grond. Winkels en bedrijven kunnen op deze satellietbeelden reclamespotjes laten plaatsen.Wonen MVM directeur André Kleijn. ‘Het idee is de woningzoekende zo veel mogelijk informatie visueel, driedimensionaal aan te leveren. Via verschillende layers over het satellietbeeld kun je straks ook zien waar de dichtstbijzijnde metro is, de buslijnen, de kruidenier en noem maar op. De mogelijkheden zijn enorm.’De samenwerking met Google biedt Wonen MVM nu de mogelijkheid wereldwijd vastgoed te huur en te koop aan te bieden. Klanten zijn niet alleen woningzoekenden, maar ook makelaars, investeerders en bijvoorbeeld bezitters van vakantiewoningen. De persoonlijke bemiddeling blijft beperkt tot de regio Rotterdam.

Reageer op dit artikel