nieuws

verkoop duitse c&a-portefeuille bijna rond

Geen categorie

Redevco, het in Nederland gevestigde vastgoedfonds van de familie Brenninkmeijer, staat op het punt een belangwekkende aan- en verkoopprogramma af te ronden.

In december vorig jaar werd bekend dat Redevco een deel van zijn vastgoedportefeuille in Duitsland naar de markt zou brengen. Het gaat hier om 34 objecten, die over het algemeen langjarig aan C&A zijn verhuurd. De panden liggen op A1-locaties, verspreid over het hele land.Naar verluidt is dit verkoopprogramma via een besloten tender, georganiseerd door CB Richard Ellis in Londen, nagenoeg afgerond. Een bevestiging kon gisteren op de Mipim niet worden verkregen, maar een Britse private belegger zou over de beste papieren beschikken. In de wandelgangen in Cannes kan worden gehoord dat de Britten bereid zouden zijn 360 miljoen euro voor de portefeuille te betalen.In december verkocht Redevco Services Deutschland reeds acht andere C&A-winkels aan de Britse vastgoedonderneming Dawnay, Day Properties. De verkochte winkels zijn gesitueerd in Darmstadt, Duisburg, Hamburg-Osdorf, Kiel, Reutlingen, Rosenheim, Berlin-Neukölln en Villingen-Schwenningen. Een prijs is niet bekendgemaakt. Meer informatie over de recente aan- en verkopen van Redevco in de Mipim-editie VGM/Real Estate, een Engelstalige uitgave van Vastgoedmarkt, die vandaag verschijnt.

Reageer op dit artikel