nieuws

verkoop bouwfonds voor de zomer beslist

Geen categorie

ABN Amro wil de verkoop van zijn 100 procent dochteronderneming nog voor de zomer in grote lijnen afronden.

Goedgeïnformeerde bronnen in de vastgoedbranche achten het zelfs niet uitgesloten dat al binnen enkele weken – nog voor 1 juli – nadere mededelingen kunnen worden verwacht rond de verkoop van de ABN-Amro-dochter. Er zouden nog vijf gegadigden voor Bouwfonds over zijn. Een daarvan is Rabobank, die volgens de insiders over de beste papieren beschikt. Of er ook buitenlandse partijen bij de laatste 5 gegadigden zijn, is onbekend.Bouwfonds wordt via een vorm van tender aangeboden. Er is hiervoor een gedetailleerd bidbook van 2000 pagina’s samengesteld. Binnen de organisatie van Bouwfonds zelf, met name op het hoofdkantoor in Hoevelaken, wordt min of meer reikhalzend naar een beslissing in deze zaak uitgekeken. Naar verluidt heeft bijna de helft van de medewerkers zich in meerdere of mindere mate bezig met de afwikkeling van het biedproces.

Reageer op dit artikel