nieuws

vastgoedmarkt publiceert vgm/real estate

Geen categorie

Vastgoedmarkt lanceert vandaag tijdens de internationale vastgoedbeurs Mipim in Cannes het eerste nummer van de geheel Engelstalige publicatie VGM/Real Estate.

Het is de bedoeling dat VGM/Real Estate op termijn uitgroeit tot een toonaangevende maandelijkse Europese vastgoedpublicatie. In deze Mipim-editie van VGM/Real Estate onder meer, interviews met Joop van Oosten (CEO van BAM), Hans van Veggel en Arnold de Haan van Multi Development; George Jautze, CEO van ING Real Estate; Leo Lausberg van CGI/Hausinvest; en Peter Keur, directievoorzitter van FGH Bank. Ook een portret van en een interview met Camille Oostwegel, directeur en oprichter van Camille Oostwegel Château Hotels & Restaurants, die met het Kruisherenhotel in Maastricht is genomineerd voor een van de Mipim Awards.

Reageer op dit artikel