nieuws

vastgoedmarkt-congres wonen en zorg

Geen categorie

Het jaarlijks Trends Congres van Vastgoedmarkt vindt, zoals al eerder is bekendgemaakt, plaats op donderdag 27 april.

Het congres is gewijd aan het thema Wonen en Zorg. De redactie werkt nog aan het definitieve programma van het congres, maar een aantal sprekers is reeds bekend. Zo is een van de sprekers Paul Klaassen, CEO en oprichter van het Amerikaanse beursgenoteerde vastgoedfonds Sunrise Senior Living. Andere sprekers – voor zover nu bekend – zijn Menno Maas (Amvest), Anneke Speelman (AM, Living & Comfort), Ronald Smeets (IVBN/Fortis Vastgoed) en Dick Regenboog (De Alliantie Projectontwikkeling). Inschrijven voor dit congres kan via de inschrijfbon in Vastgoedmarkt van januari 2006 of via de Nieuwsbrief/website van Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel