nieuws

vastgoedbericht fgh bank: grenzen verkennen

Geen categorie

‘De huidige discrepantie tussen vraag en aanbod op de gebruikersmarkt van commercieel vastgoed laat weer eens zien dat investeren in vastgoed niet zonder risico is.

Kennis is nodig om de verantwoorde investeringsbeslissingen te kunnen nemen. Daarnaast moet er worden geanticipeerd op de behoefte bij de eindgebruikers. Deze noodzaak tot marktgericht denken wordt door vastgoedontwikkelaars en beleggers steeds vaker onderkend. En daarmee laat de professionele markt zien, dat zij klaar is om zijn maatschappelijke verantwoording te nemen en de grenzen, van wat mogelijk is, te verkennen.’Met deze conclusie publiceert FGH Bank vandaag de elfde editie 2006 van zijn jaarlijkse Vastgoedbericht, onder de titel Grenzen Verkennen. In dit Vastgoedbericht gaat FGH Bank gedetailleerd in op de Nederlandse commerciële vastgoedmarkt in relatie tot de laatste economische ontwikkelingen. In het bericht worden zowel de kantoren-, de winkel-, de bedrijfsruimte- en de woningmarkt onder de loep genomen, alsook de vastgoedbeleggingsmarkt. Een gedetailleerd overzicht van de inhoud van het FGH Bank Vastgoedbericht 2006 en een interview met directievoorzitter Peter Keur in Vastgoedmarkt van maart 2006, dat op 24 maart verschijnt. Een Engelstalige samenvatting van dit interview is ook opgenomen in de Mipim-special van Vastgoedmarkt, VGM/Real Estate, die op 14 maart verschijnt.

Reageer op dit artikel