nieuws

van der zijden wordt zelfstandig adviseur

Geen categorie

Ton van der Zijden vertrekt bij BAM Vastgoed en vestigt zich per 1 juni als zelfstandig adviseur.

Hij heeft vanaf 1 januari 1991 in verschillende (directie) functies voor BAM Vastgoed gewerkt. In een periode van ruim 15 jaar waarin Koninklijke BAM Groep en BAM Vastgoed een stormachtige ontwikkeling hebben ondergaan, heeft hij zowel op het gebied van de woningontwikkeling als op het gebied van de ontwikkeling van kantoren, winkels, leisurecentra (waaronder voetbalstadions) en complete gebieden mede leiding gegeven aan die stormachtige ontwikkeling. De adviesactiviteiten van Van der Zijden onder de naam WYSWYG BV (What You see is What You Get) zullen zich met name richten op de advisering, respectievelijk de aansturing van: private dan wel publiek-private samenwerkingsverbanden, gemeenten, ontwikkelende woningcorporaties, (institutionele) vastgoedbeleggers en onderwijs- en zorginstellingen met een actief vastgoedontwikkelingsbeleid.

Reageer op dit artikel