nieuws

uitreiking vastgoedmarkt/locatus retail award

Geen categorie

Belangstellenden voor de uitreiking van de eerste editie van de Vastgoedmarkt/Locatus Retail Award, worden vriendelijk verzocht zich te registreren bij m.

pelbrink@sdu.nl. Zoals bekend, zijn Bakker Bart, Media Markt en de dierenspeciaalzaak Pet’s Place genomineerd voor deze nieuwe prijs. De winnaar van de Vastgoedmarkt/Locatus Retail Award wordt bekendgemaakt op dinsdag 13 juni aanstaande op de eerste dag van de Provada Vastgoeddagen in de Amsterdam Rai. De uitreiking vindt plaats in zaal Forum en wordt besloten met een netwerkborrel, aangeboden door de Provada-organisatie. Aan de prijs is, naast een fraaie plaquette, een geldbedrag verbonden van 1.000 euro, dat zal worden overgemaakt aan een door de winnaar uitgekozen goed doel.

Reageer op dit artikel