nieuws

uitbreiding statutaire directie altera

Geen categorie

Door de groei van het beheerd vermogen naar ongeveer 1,5 miljard euro, het aantal aandeelhouders naar meer dan twintig, alsmede de verdere gewenste ontwikkeling van zowel de sectorportefeuilles als de onderneming heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders ingestemd met een uitbreiding per 4 juli 2006 van de statutaire directie met twee leden voor de aandachtsgebieden financiële zaken en portefeuillemanagement.

yril van den Hoogen RA MRE is benoemd tot financieel directeur (CFO) en Robert Eujen MRE tot directeur portefeuillemanagement (COO). Beiden zijn reeds vanaf begin 2001 bij Altera Vastgoed in dienst in de respectievelijke functies van adjunct-directeur Finance & Control en hoofd Verwerving. Vanaf 4 juli fungeert drs. R.J.M. Hogenboom als Algemeen Directeur (CEO) en voorzitter van de directie. In de ontstane vacature van hoofd Verwerving zal zo spoedig mogelijk worden voorzien. Tot die tijd neemt Robert Eujen deze functie nog waar.

Reageer op dit artikel