nieuws

uitbreiding raad van bestuur corio

Geen categorie

De raad van commissarissen van Corio zal per 1 mei drie nieuwe leden van de raad van bestuur benoemen.

John Kuik gaat bij het Utrechtse winkelvastgoedfonds Jan Docter als CFO opvolgen, die deze functie op interim-basis sinds 15 augustus 2005 vervult. Kuik is een voormalig partner van Arthur Andersen (1986-2002) en Deloitte (2002-2005). Voorts komen er twee nieuwe leden zonder specifieke bestuursportefeuille. Het gaat om nieuwe functies. Het zijn Frederic Fontaine en Gerard Groener. Fontaine is sinds 1 mei 2003 CEO van Corio France. Terwijl Groener sinds begin dit jaar CEO is van Corio Nederland Retail. Na de benoeming, die geldt voor een periode van twee jaar, blijven beide heren hun huidige verantwoordelijkheden uitoefenen. Hun huidige contractduur, beloning en overige individuele condities zullen blijven gehandhaafd. De huidige raad van bestuur bestaat uit twee mensen, een CEO (Jan de Kreij, die deze functie blijft vervullen ) en een CFO (Jan Docter).

Reageer op dit artikel