nieuws

twee dynamis-makelaars werken samen

Geen categorie

Molenbeek en Partners Bedrijfsmakelaars, Hol & Molenbeek Woning- en Assurantiemakelaars en de V.

.F. Financieel Adviseurs Midden Nederland gaan samenwerken. De drie organisaties zijn complementair aan elkaar waardoor een bredere dienstverlening kan worden aangeboden aan zowel de particuliere als zakelijke markt. Bert van Lunteren, thans algemeen directeur van Hol & Molenbeek, zal leiding geven aan het samenwerkingsverband.De samenwerking heeft tot doel dat het nieuwe samenwerkingsverband een toonaangevende speler wordt op het gebied van bedrijfsmakelaardij, woningmakelaardij, verzekeringen en hypotheekbemiddeling. Het werkgebied zal de regio Utrecht (inclusief Amersfoort) en Het Gooi beslaan. Hol & Molenbeek Woning- en Assurantiemakelaars en Molenbeek en Partners Bedrijfsmakelaars maken beide deel uit van Dynamis, een landelijk samenwerkingsverband van regionale makelaars.

Reageer op dit artikel