nieuws

twee benoemingen bij ing real estate

Geen categorie

ING Real Estate heeft twee portfolio managers aangesteld in de beleggingsteams van twee Nederlandse fondsen.

Anne de Jong is nu portfolio manager van het ING Real Estate Dutch Office Fund. Hij is verantwoordelijk voor de gehele beleggingsportefeuille van het ING Dutch Office Fund. Zijn vorige functie was asset manager van het ING Dutch Office Fund. De Jong maakte in 2003 de overstap van Mn Services naar ING Real Estate. Jaap Démoed is benoemd tot portfolio manager van het ING Dutch Retail Fund. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele beleggingsportefeuille van het ING Dutch Retail Fund. Démoed trad in 1991 in dienst bij ING Real Estate, vanaf 2000 als asset manager van het ING Dutch Retail Fund.

Reageer op dit artikel