nieuws

top vastgoed en leyten & partners herontwikkelen herenhof

Geen categorie

De combinatie Top Vastgoed en Leyten & Partners ontwikkelt in opdracht van Spf Beheer een plan voor de uitbreiding en herontwikkeling van winkelcentrum De Herenhof in Alphen aan den Rijn.

Daarin wordt het centrum uitgebreid met ongeveer 4.500 m2 winkelruimte, een parkeerdek en zo’n 50 appartementen. De bestaande winkels ondergaan een modernisering. Top en Leyten ontwikkelen het plan op risicodragende basis. Als architect is RPHS / Willem Jan Hagg gekozen. De Herenhof stamt uit 1988 en omvat nu 8.400 m2 winkels. Het winkelcentrum functioneert goed, waardoor er al langere tijd vraag bestond naar uitbreiding ten behoeve van zittende ondernemers en nieuwe winkelformules. De combinatie Top – Leyten realiseerde vorig jaar de herontwikkeling van winkelcentrum De Hoofdpoort in Kaatsheuvel, een project dat door Spf in belegging werd genomen. Met de herontwikkeling van De Herenhof krijgt deze samenwerking nu een vervolg.SPF Beheer vertegenwoordigt de Stichting Spoorwegpensioenfonds.

Reageer op dit artikel