nieuws

tnt en postbank beginnen aparte winkels

Geen categorie

De Postbank en TNT Post beginnen in Nijmegen een proef met twee aparte winkels voor bank- en postzaken.

De Postbankwinkel met financiële producten opent deze week zijn deuren. De TNT Postwinkel met alleen postassortiment gaat op 11 november open. De winkels komen in de plaats van het bestaande postkantoor op de Schevichavenstraat. Als de proef een succes blijkt, worden nog vier grote de postkantoren vervangen door aparte winkels voor post- en bankzaken. Berichten als zouden Postbank en TNT Post hun samenwerking willen stoppen, worden ontkend door beide partijen. De exploitatie van de twee nieuwe filialen blijft in handen van Postkantoren, het samenwerkingsverband van TNT en Postbank. Wel willen de bedrijven zich beter onderscheiden en zichtbaar zijn. Het aantal zelfstandige postkantoren neemt al jaren af. In 1989 waren het er nog 1.300, nu zijn het er minder dan 200.

Reageer op dit artikel