nieuws

tiger woods opent eerste golfbaan in dubai

Geen categorie

Tiger Woods heeft nu ook- net als zo veel andere topgolfers uit heden en verleden – zijn naam verbonden aan een nieuwe golfbaan.

De Tiger Woods-Dubai krijgt de naam Al Ruwaya en wordt ontwikkeld door Tatweer, een dochteronderneming van Dubai Holding. De nieuwe golfbaan wordt opgenomen in een wooncomplex met 300 luxe villa’s, twintig exclusieve woonhuizen en een winkelcentrum. Verder komt er een professionele golfacademie, een luxe clubhuis en een boutique hotel voor VIP’s met tachtig kamers. Al Ruwaya moet een van de meest prestigieuze golfbanen van de wereld worden en Woods heeft, volgens een persverklaring, zijn naam eraan verbonden, omdat hij ?onder de indruk is van het plan om een stukje desolaat woestijn om te toveren in een golfbaan met een wereldreputatie’.

Reageer op dit artikel