nieuws

Tiende editie van Mapic van start

Geen categorie

Vandaag is in het Franse Cannes de tiende editie van de internationale retailvastgoedbeurs Mapic van start gegaan.

De organisatie van deze beurs, die tot vrijdag 19 november duurt, verwacht tussen de 6000 en 7000 deelnemers en bezoekers uit meer dan vijftig landen. Ook wordt er in Cannes vanuit gegaan dat vertegenwoordigers van minimaal 1450 internationale retailers de beurs zullen bezoeken. Hoogtepunt van de beurs zal ook dit jaar weer de uitreiking van de Mapic Awards op donderdag 18 november zijn. In de jury zit onder meer David Coster van AM Vastgoed. In de diverse categorieën is ook een Nederlandse keten genomineerd: Vero Moda in de categorie Clothing Fashion & accessories. Vero Moda maakt deel uit van het concern Bestseller Wholesale Benelux.    

Reageer op dit artikel