nieuws

ten hoor directeur huisvesting uwv

Geen categorie

Roelof ten Hoor (59) is per 1 oktober 2006 benoemd tot directeur Huisvesting van UWV.

Hij volgt Wim van Helden op die deze functie als interim directeur vervulde. Ten Hoor heeft binnen UWV functies bekleed binnen de divisies Arbeidsgeschiktheid en Werkgevers en is thans werkzaam als directeur Premie & Toezicht binnen de divisie Werkgevers. Van Helden is per 1 oktober werkzaam voor European Institute of Public Administration te Maastricht als directeur Financiën en Organisatie. UWV is verantwoordelijk voor de uitvoering van de werknemersverzekeringen, waaronder de Ziektewet, de Werkloosheidswet, de WAO en de nieuwe arbeidsongeschiktheidswet WIA. UWV verzorgt de uitkering voor 1,3 miljoen uitkeringsgerechtigden. Bij UWV werken ruim 18.000 medewerkers.

Reageer op dit artikel