nieuws

tcn koopt hannover trade mart

Geen categorie

TCN Property Projects Duitsland, gevestigd in Düsseldorf, heeft het Hannover Trade Mart gekocht van de Falk Gruppe uit München.

Het object met een vloeroppervlakte van ongeveer 39.000 m2 bestaat uit een modecentrum en een businesscentrum. Hannover Trade Mart, waarvan het eerste gedeelte in 1979 werd geopend, is in de regio het grootste modecentrum met een branchemix van midden en hoog segment op het gebied van sport, mode, schoenen en accessoires. Naast internationale merken als Asics, Cecil, Esprit Sport, Garcia, Jack Wolfskin, Mustang, O’Neill, One Touch, Puma, StreetOne en Tom Tailor presenteren nog ruim 250 merken uit de sport- en modebranche zich in Hannover Trade Mart. TCN voerde al het management over deze trade mart.Met het Sports Business Center in Leusden, Mode Centrum Almere en Hannover Trade Mart groeit het European Trade Mart Network van TCN verder. TCN oriënteert zich momenteel ook sterk op Oost-Europese groeimarkten, waaronder Hongarije, Tsjechië en Zuid-Europa (Spanje).

Reageer op dit artikel