nieuws

TCN huurt hoofdkantoor Ballast Nedam

Geen categorie

TCN Property Projects heeft 4300 m2 kantoorruimte gehuurd in het nieuwe hoofdkantoor van Ballast Nedam.

Ballast Nedam ontwikkelt en bouwt het nieuwe hoofdkantoor op het eigen terrein in Nieuwegein naast zijn huidige hoofdkantoor. Het nieuwe gebouw zal bestaan uit twee geschakelde kantoortorens van elk acht verdiepingen, waarmee ongeveer 15.000 m2 aan kantoorruimte wordt gecreëerd. Het gebouw wordt eind 2005 opgeleverd. Een huurprijs is niet bekendgemaakt. Volgens woordvoerder Clé van Beurden van TCN houdt de aanhuur zeker verband met de twee weken geleden aangekondigde ‘reversed take-over’ van Ballast Nedam door TCN. Van Beurden: ‘Met het oog op verdere samenwerking met Ballast Nedam is dit een goede zaak. Maar we houden nog een slag om de arm via de bepaling dat wij eventueel ruimte kunnen onderverhuren.’TCN is nu gevestigd in het Home Trade Center in Nieuwegein, dat niet ver van het hoofdkantoor van Ballast Nedam ligt. TCN heeft ongeveer 3500 m2 in gebruik in het Home Trade Center, dat voor de helft eigendom is van TCN, de andere helft is eigendom van ING. De huidige huisvesting speelde ook een rol bij de genomen beslissing. Van Beurden: ‘Daar zitten we verspreid over verschillende plekken, dat is dus geen ideale situatie en met het oog op de groei die wij ambiëren hebben wij meer kantoorruimte nodig.’    

Reageer op dit artikel