nieuws

stv installeert onafhankelijk bestuur

Geen categorie

De Stichting Transparantie Vastgoedfondsen (STV) heeft een nieuw bestuur van drie onafhankelijke personen aangesteld.

Het gaat om Robert Weisz, Henk Knuvers en Peter Krom RA. Initiatiefnemers Huib Boissevain, directeur Annexum Invest en Patrick van Harderwijk, directeur Westplan Investors, die deze functie op interim basis vervulden, zullen zich terugtrekken. De drie nieuwe bestuurders beschikken over veel ervaring in de vastgoedsector en zijn deskundig op het gebied van wet- en regelgeving. Robert M. Weisz (1950) is partner/directeur van Timevest en gasthoogleraar Vastgoedbeleggingen en -financiering aan de TU te Eindhoven en als docent verbonden aan de Amsterdam School of Real Estate. Henk C. Knuvers (1946) is fiscaal jurist. Sinds 2002 is hij eigenaar/directeur van Trustkantoor Nieuwenhuis Services. Peter K.H. Krom RA (1942) was vele jaren managing partner Amsterdam office bij Arthur Andersen. Op dit moment is hij actief als financieel deskundige. Hij is betrokken bij diverse arbitrage zaken voor de ondernemerskamer.

Reageer op dit artikel