nieuws

studie vastgoedbeheer versterkt

Geen categorie

De leerstoelgroep Vastgoedbeheer aan de TU Eindhoven wordt per januari 2006 versterkt door voormalig professor aan de University of Colorado, Gordon Brown.

Brown promoveerde aan de University of Ulster in Noord-Ierland en werkte reeds aan de Arizona State University en het Illinois Institute of Technology. Hij deed onder andere onderzoek naar Space Syntax Analyses en communicatie, interactie tussen gebouwen en hun omgeving, asset allocatie van vastgoedfondsen, oplossingen voor incourante gebouwen en ‘building branding’. Daarnaast heeft hij zijn eigen adviesbureau, genaamd Space Analytics, dat adviseert over architectuur, infrastructuur en investeringsbeslissingen en bemiddelt in geschillen voor bedrijven wereldwijd. Met het aantrekken van deze Industrial Fellow wil de leerstoelgroep zijn internationale positie versterken en zijn onderzoeksprogramma verder uitbreiden.

Reageer op dit artikel