nieuws

Snelle groei aantal winkels C&A

Geen categorie

Modeketen C&A opent deze week in Muiden zijn honderdste winkel in Nederland.

Het bedrijf groeit in Nederland razendsnel. Een paar maanden geleden telde C&A in ons land slechts tachtig winkels. Volgende maand opent nog eens vier filialen. In Nederland worden de nieuwe winkels niet op de gebruikelijke A-locaties gevestigd, maar in de periferie daarvan. Het merendeel van de nieuwe C&A-zaken neemt zijn intrek in de panden van het kledingbedrijf Marca. Deze door de familie Brenninkmeijer opgerichte keten is eerder dit jaar opgeheven. De prijsvechter kon geen tegenwicht bieden aan Wibra en Zeeman.Sinds begin dit jaar experimenteert het familiebedrijf met een Kids Store in Venray waar uitsluitend kinderkleding wordt verkocht. Ook wil C&A modezaken openen voor vrouwen onder de naam Women Store. In Duitsland slaan beide concepten erg aan. Bart Brenninkmeijer, die leiding geeft aan de Nederlandse activiteiten, zal donderdag tijdens een persconferentie de groeistrategie uit de doeken doen.     

Reageer op dit artikel