nieuws

Sluimers voorzitter directieraad ABP

Geen categorie

Het Bestuur van Stichting Pensioenfonds ABP heeft Dick Sluimers (53) benoemd tot nieuwe voorzitter van de directieraad van ABP.

De benoeming geldt per 1 januari aanstaande. Sluimers volgt J. Neervens op, die dit najaar onverwacht is overleden. Eelco Brinkman, voorzitter van het ABP-Bestuur, over de benoeming van Sluimers: ‘Wij zijn verheugd dat wij met de benoeming van Dick Sluimers de continuïteit in de leiding van het bedrijf kunnen garanderen. Sluimers heeft veel kennis van de pensioenwereld en kent het ABP door-en-door. Dick Sluimers is vanaf 2003 Directeur Financiën van ABP en is ruim een jaar lang waarnemend voorzitter geweest tijdens het ziektebed van John Neervens. Voordat Sluimers begin 2003 de overstap maakte naar ABP was hij Directeur Generaal van de Rijksbegroting.’

Reageer op dit artikel