nieuws

Six Flags Holland verruilt van eigenaar

Geen categorie

Attractiepark Six Flags Holland bij Biddinghuizen heeft een nieuwe eigenaar.

De Amerikaanse moedermaatschappij heeft het pretpark verkocht aan de Britse investeringsmaatschappij Palamon Capital Partners. Palamon Capital Partners betaalde volgens de Europese zegsvrouwe van het Amerikaanse bedrijf 200 miljoen Amerikaanse dollars voor zeven van de in totaal acht Six Flags-parken in Europa. Six Flags Holland begon vorige week woensdag aan het nieuwe seizoen. De woordvoerster laat weten dat bezoekers dit jaar nog geen concrete veranderingen zullen merken. Van de verkochte attractieparken liggen er drie in Frankrijk en twee in Belgie. De resterende twee zijn Six Flags Holland en Warner Bros Movieworld in Duitsland. Alleen het gelijknamige filmthemapark in Madrid bleef buiten de verkoop, omdat Six Flags dat park niet zelf in eigendom heeft.

Reageer op dit artikel