nieuws

Siermann en Van der Kroft CIO Robeco

Geen categorie

Vermogensbeheerder Robeco splitst de functie van Chief Investment Officer (CIO) in Europa in tweeën.

Edith Siermann wordt CIO vastrentend en Mark van der Kroft wordt CIO aandelen. Edith Siermann en Mark van der Kroft zijn nu respectievelijk hoofd van de afdeling vastrentende beleggingen en van aandelenbeleggingen.Eerder deze maand heeft Robeco, onderdeel van de Rabobank, de nieuwe topstructuur van de organisatie bekendgemaakt. De lijnen zijn korter gemaakt, de directie komt dichter bij de business te staan en de hoofden van de business units worden samen verantwoordelijk voor het resultaat van de hele groep. Door de afsplitsing van de functies van CIO aandelen en vastrentend van die van hoofd van de business unit Ram wordt verder inhoud gegeven aan de focus van het management.

Reageer op dit artikel