nieuws

seminar over zuid-afrika op provada

Geen categorie

Sanec (South African Netherlands Chamber of Commerce) en Vastgoedmarkt organiseren samen een seminar over de mogelijkheden, kansen en uitdagingen voor Nederlandse commercieel vastgoedpartijen in Zuid-Afrika.

Het seminar vindt plaats tijdens de Provada Vastgoeddagen. Sprekers op dit seminar zijn onder meer Hans Bakker (president-directeur Amsterdam Rai), Erwin Rode (managing partner Rode & Associates), Dean Yeadon (algemeen directeur 2Tribes Development Company), René Martens (vice-voorzitter Vastgoedbelang) en Marcel Hoogebeen (van Hoogebeen Property Solutions).Het seminar wordt gehouden op woensdag 14 juni in zaal Forum van de Amsterdam Rai en duurt van 14.00 uur tot 17.30 uur. Het seminar wordt afgesloten met een netwerkborrel.Een toegangskaart kost 100 euro, inclusief een toegangsbewijs tot de Provada ter waarde van 75 euro. Belangstellenden die al in het bezit zijn van een toegangsbewijs tot de Provada, betalen slechts 25 euro. Aanmelding voor het seminar is alleen mogelijk via Brenda Bakker: sanec@sanec.nl.

Reageer op dit artikel