nieuws

second home international in jaarbeurs

Geen categorie

Voor het eerst wordt in Nederland tijdens een beurs buitenlands vastgoed per opbod verkocht.

Deze primeur is gereserveerd voor Second Home International 2006 in de Jaarbeurs Utrecht. De bezoekers van deze beurs voor tweede woningen krijgen de kans om voor een spotprijs een prachtig onderkomen te bemachtigen in Spanje, Marokko of Bulgarije. Initiatiefnemer van deze veiling is Christoph Bommerez van het Spaanse vastgoedkantoor Direct Auctions. De veiling wordt gehouden op vrijdag 13 oktober 2006 tijdens de eerste dag van Second Home International. De beurs duurt tot en met zondag 15 oktober.Bezoekers kunnen bieden op negen Spaanse woningen aan de Costa del Sol en een aan de Costa Blanca. In Marokko komt een appartement onder de hamer in Marina Bay in Tetouan. De Bulgaarse woning is gesitueerd in Sophia en heeft een startprijs van slechts 5.500 euro. Alle overige panden worden ingezet op 70 procent van de werkelijke waarde. De verwachting is dat ook dit onroerend goed ver onder de marktprijs van de hand gaat.

Reageer op dit artikel