nieuws

Samenwerking NVM BOG met onderwijsinstituten

Geen categorie

De vakgroep Bedrijfs Onroerend Goed van de NVM gaat samenwerken met de Universiteit Nijenrode en de Amsterdam School of Real Estate.

NVM BOG organiseert met de Universiteit van Nijenrode vervolgcursussen voor de vastgoedbranche in verband met de invoering van de IFRS accountancy standards. Prof. Tom Berkhout begeleidt het project. Samen met de Amsterdam School of Real Estate onderzoekt NVM BOG welke nieuwe cursussen kunnen worden ontwikkeld. Zo is op 8 mei de cursus Particuliere vastgoedbeleggingsvehikels gegeven.’In de vastgoedbranche merken we dat er steeds meer behoefte is aan een professionalisering van de dienstverlening. Als gevolg van deze samenwerking kunnen we een belangrijke bijdrage hieraan leveren’, aldus ing. Marijn Snijders, voorzitter van de vakgroep BOG.

Reageer op dit artikel