nieuws

sabelko nieuwe topman bij ing re

Geen categorie

Martin Sabelko is met ingang van 1 februari 2006 benoemd tot managing director Investment Management Centraal-Europa bij ING Real Estate.

In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het lokale beheer van het ING Property Fund Central Europe en de lokale aansturing van alle andere activiteiten van ING Real Estate Investment Management in Centraal-Europa. Sabelko gaat de organisatie leiden met als doel de groeiambitie in de regio Centraal-Europa te verwezenlijken. Hij rapporteert rechtstreeks aan Pieter Hendrikse, CEO ING Real Estate Investment Management Europe. Sabelko is afkomstig van Sabcon Immobilienberatung, een door hem in Oostenrijk opgezet adviesbureau. Hij bekleedde diverse managementfuncties op het gebied van vastgoedadvisering, -ontwikkeling, -financiering en -beleggingen in Polen, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk en Duitsland. Voordat hij Sabcon stichtte, was hij managing partner van DTZ Oostenrijk en CEO van Meinl’s Central European Land te Praag.

Reageer op dit artikel