nieuws

rvm beheert mosae forum

Geen categorie

RVM, onderdeel van Meeùs Vastgoedmanagement, gaat voor ING Real Estate het prestigieuze Mosae Forum in Maastricht beheren.

Mosae Forum is gelegen in het centrum van Maastricht, tussen Markt en Maas. Wonen, werken, winkelen en parkeren vinden in het complex hun beslag. Aan winkelruimte en horeca is er 18.500 m2, verdeeld over ongeveer 55 units en drie verdiepingen. De parkeergarage heeft 1.150 ondergrondse parkeerplaatsen. De kantoorruimten voor de gemeente Maastricht beslaan ongeveer 16.500 m2 met een front-office voor de Maastrichtse burger. Verder zijn er aan de Gubbelstraat een aantal luxe appartementen voorzien. RVM is in Limburg marktleider in haar werkgebied. In Zuid-Nederland behoort het kantoor tot de drie grootste partijen in haar branche.

Reageer op dit artikel