nieuws

Rudolf Bak senior onderzoeker bij CB Richard Ellis

Geen categorie

Drs Rudolf L. Bak (48) wor

t per 1 januari 2005 senior onderzoeker bij vastgoedadviseur CB Richard Ellis in Amsterdam. Hij is nu hoofd onderzoek bij KFN (Kantoren Fonds Nederland). Bak is bijna twintig jaar werkzaam in het vastgoed, waarvan de laatste zes jaar bij KFN. Daarvoor werkte hij onder meer bij het vakblad Vastgoedmarkt en bij DTZ Zadelhoff. Hij wordt algemeen beschouwd als de kenner bij uitstek van de Nederlandse kantorenmarkt. Marco Hekman, algemeen directeur CB Richard Ellis Nederland: ‘Met deze benoeming wil CB Richard Ellis inspelen op de toenemende professionalisering van de vastgoedmarkt en de sterke vraag van beleggers naar meer diepgaand onderzoek. Wij denken met Rudolf Bak een van de meest vooraanstaande vastgoedonderzoekers in Nederland te hebben aangetrokken.’Naast zijn dagelijks werk is Bak gastdocent aan de Amsterdam School of Real Estate en zelfstandig publicist. Hij kreeg bekendheid met zijn boek Kantorenatlas Nederland, dat een uitgebreide inventarisatie van het Nederlandse kantorenbestand bevat.     

Reageer op dit artikel