nieuws

Rotterdamse vrije kavels op website Funda

Geen categorie

De gemeente Rotterdam heeft een overeenkomst gesloten met Ooms Makelaars voor het plaatsen van vrije kavels op de internetsite Funda.

De overeenkomst houdt in, dat het Rotterdamse kavelaanbod tot 31 december 2004 door Ooms Makelaars op Funda.nl, Ooms.com en Dynamisexclusief.nl wordt geplaatst.Het plaatsen van het aanbod van kavels op Funda kan alleen met inschakeling van een NVM-makelaar. Daarom heeft de gemeente contact gezocht met Ooms Makelaars. De kavels worden te zijner tijd ook op de internetsite van de Stichting Rotterdamse Woonpromotie geplaatst. Het gaat daarbij om kavels van projecten die al wel zijn aangeboden, maar nog niet zijn gereserveerd of verkocht, zoals Nesselande, Prinsenland, Lage Limiet en het Katendrechtse Parkkwartier. De goedkoopste kavel die op Funda komt te staan kost 470 euro per vierkante meter exclusief btw. De gemeente Rotterdam blijft ook rechtstreeks te benaderen voor geïnteresseerde kavelklanten. Bij het loket voor particuliere bouwinitiatieven bij het CIC en het kavelbureau bij het OBR kunnen particulieren informatie krijgen over de mogelijkheden voor particulier opdrachtgeverschap in Rotterdam.     

Reageer op dit artikel