nieuws

Rodamco Europe wil VNU-topman als commissaris

Geen categorie

Rodamco Europe wil F. Cremers volgend jaar

benoemen tot commissaris. Cremers is nu nog financieel topman bij het informatieconcern VNU, maar heeft aangekondigd te vertrekken. De vastgoedbelegger is verder van plan de gewezen bestuursvoorzitter van handelshuis Hagemeyer, R. ter Haar, aan te stellen als commissaris.De derde nieuwe toezichthouder van het vastgoedbedrijf moet J. Westerburgen worden, aldus Rodamco donderdag. Westerburgen werkte voorheen voor Unilever en is al commissaris bij de fabrikant van chipmachines ASML.De benoeming van de drie commissarissen moet begin november nog worden goedgekeurd door de aandeelhouders. Als deze met de voordracht akkoord gaan, dan zullen de nieuwe commissarissen in 2005 aan de slag gaan. Zij vervangen drie toezichthouders bij Rodamco, die eerder hun vertrek hebben aangekondigd.

Reageer op dit artikel