nieuws

rodamco europe opent vandaag allee-center

Geen categorie

Rodamco Europe, de grootste beursgenoteerde onroerendgoedbelegger en -manager in de Europese winkelsector, opent vandaag, 30 maart 2006, een nieuwe uitbreiding van het winkelcentrum Allee-Center in Magdeburg, Duitsland.

De uitbreiding voegt 10.000 m2 extra verhuurbaar winkeloppervlak en 40 nieuwe winkels toe aan het bestaande winkelcentrum.De totale ontwikkelingskosten van deze uitbreiding bedragen ongeveer 36 miljoen euro, waarvan 50 procent is geïnvesteerd door Rodamco Europe en 50 procent door ECE uit Hamburg, Duitsland. Het nettoaanvangsrendement op de investering is 7,5 procent.Het totale verhuurbare oppervlak van Allee-Center, inclusief de uitbreiding, beslaat 35.000 m2. Het winkelcentrum bevat nu in totaal 150 winkels en heeft parkeergelegenheid voor ongeveer 1.300 auto’s. Gelegen in een regio met een miljoen huishoudens, wordt het winkelcentrum Allee-Center momenteel bezocht door ruim 30.000 bezoekers per dag. De uitbreiding van Allee-Center draagt bij aan de opwaardering van het centrum van Magdeburg. De retail units worden verhuurd aan nationale en internationale retailers, zoals Saturn, Hennes & Maurits en Douglas.

Reageer op dit artikel