nieuws

rodamco europe in nederland verhuist

Geen categorie

Rodamco Europe in Nederland is met ingang van 18 december gevestigd in Huys Azië aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam.

De Pakhuysen aan de Oostelijke Handelskade, waar Huys Azie deel van uitmaakt, zijn eigendom van Rodamco Europe. Naast het aflopen van het huurcontract op het Atlas-terrein in Amsterdam-Zuid Oost, zijn verschillende redenen aanleiding geweest voor deze verhuizing.Karin Laglas, managing director Rodamco Europe: ?Huys Azië ligt op een fantastische plek in de stad en biedt een zeer inspirerende werkomgeving. Het gebouw beschikt over alle gewenste faciliteiten, goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid, hoogwaardig voorzieningenniveau et cetera. Bovendien biedt het gebouw optimale mogelijkheden om op een prettige, eigentijdse manier (samen) te werken.’ Rodamco Europe neemt ongeveer 2.500 m2 aan de IJ-zijde op de eerste, tweede en derde verdieping in gebruik in Huys Azië. Daarnaast wordt de onderliggende parkeergarage door Rodamco Europe in gebruik genomen.

Reageer op dit artikel