nieuws

rob hoefman verlaat azl vastgoed

Geen categorie

Rob Hoefman verlaat na 14,5 jaar AZL Vastgoed.

Samen met oud-collega Peter Paffen gaat hij verder als zelfstandig ondernemer onder de naam H & P International Real Estate . De onderneming vestigt zich in Ubachsberg. Voor AZL blijft Hoefman nog werkzaam als extern adviseur voor de kantorenportefeuille. Paffen is al sinds 1 juli 2005 actief met H&P International Real Estate, een honderd procent dochter van Mel Pé. Op 5 december vorig jaar verwierf Hoefman een 50-procentsbelang in H&P International Real Estate vanuit zijn holding Kim Lar. Het nieuwe bedrijf richt zich op internationaal vastgoed, voornamelijk in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. De activiteiten omvatten assetmanagement en propertymanagement van Nederlandse en Duitse vastgoedobjecten, alsook het adviseren over, begeleiden van en bemiddelen in hoofdzakelijk Duits en Nederlands vastgoed.

Reageer op dit artikel