nieuws

retail network verkoopt juweliersketen lucardi

Geen categorie

Retail Network BV verkoopt haar succesvolle juweliersketen Lucardi aan Klockgrossisten i Norden AB (KIN) waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden.

Naast de 79 winkels – alle onder het merk Lucardi – neemt KIN ook de logistieke werkzaamheden over die Lucardi verzorgt voor de Imasgroep (Lucardi en Siebel). Daarnaast worden de groothandelsactiviteiten ten behoeve van de winkelketens Kijkshop en Scapino overgenomen. De verkoopsom is niet bekendgemaakt. De Lucardi-winkels zijn overwegend gevestiigd op A-locaties in Nederlandse winkelcentra en hebben een oppervlakte die varieert van 80 tot 120 m2. Na een succesvolle herpositionering is winkelketen Lucardi uitverkozen tot beste winkelketen van Nederland in de categorie Juweliers en Bijouterieën in het jaar 2004 en 2005. De verkoop van Lucardi heeft géén personele gevolgen. Het hoofdkantoor blijft gevestigd in Den Haag.

Reageer op dit artikel